BioComb Tiszta Otthon 5L

BioComb-tiszta-otthon-5l.jpg
BioComb-tiszta-otthon-5l.jpg
biocomb-tiszta-otthon-image-1.jpg
Univerzális tisztítószer penész, gomba, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Önmagától tisztuló, de lemosható.  Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. Ajánljuk fürdőszobák penészmentesítésére, kerti bútorok kezelésére is.3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.  Milyen felületre használható? Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, kültéri bádog és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás A Tiszta Otthon koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Otthon koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Otthon oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Kültéren az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Otthon elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit, illetve a beltéri felületeket mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordását követően a tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, ezt követően mossa le a felületet. Az oldat megelőző hatása években mérhető. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
23 950 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 4 790 Ft / 1 L
Cikkszám:064777
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 1
  • 5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Univerzális tisztítószer penész, gomba, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Önmagától tisztuló, de lemosható. 
Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. Ajánljuk fürdőszobák penészmentesítésére, kerti bútorok kezelésére is.
3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. 

Milyen felületre használható?

Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, kültéri bádog és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Otthon koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Otthon koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Otthon oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Kültéren az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Otthon elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.
Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit, illetve a beltéri felületeket mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordását követően a tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, ezt követően mossa le a felületet. Az oldat megelőző hatása években mérhető. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Maró
Kiszerelés (l)
  • 5
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

3 db/kart.

108 db/rakl.

Cikkszám:064777
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022654
Bruttó súly5.248 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2