Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Mester Ragasztóhab kézi 750ml

Mester Ragasztóhab kézi 750ml

Mester-Ragasztohab-kezi.jpg
Mester-Ragasztohab-kezi.jpg
Poliuretán alapú, egykomponensű, hab. Könnyen, pillanatok alatt felhordható, gyorsan és erősen ragaszt, tartós és fagyálló. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Jó hőszigetelő, alaktartó, kitűnően tapad sokféle aljzatra, kivéve: szilikon, teflon, PE, PP. Hőállósága:- 40°C és + 80°C (rövid ideig + 120°C), kitölti az egyenetlenségeket. Alkalmazási terület polisztirol hőszigetelő lapok ragasztása, tömítése, akár bitumenes alapokra is párkányok lépcsőlapok ragasztására is használható, jól tapad betonra, falazatra, vakolatra, fára, fémre, OSB lapokra, gipszkartonra, bitumentartalmú rétegekre Nem alkalmazható földfelszín alatt jelentkező talajvizes, illetve víznyomásnak kitett helyzetekben, nem tapad PE, PP, PTFE (teflon) és szilikon felületekhez.  Felhasználás A palackot fektetett helyzetben, vízszintesen rázzuk fel kb. 30-szor. A ragasztandó felület szélétől 2 cm-re húzzunk körbe egy 3 cm vastag habcsíkot, majd ha a felület mérete megengedi, a közepén még egyet hosszában. 1-3 perc után nyomjuk rá a ragasztandó felületre, igazítsuk el és biztosítsuk elmozdulás ellen. A hőszigetelő tábla ragasztása esetén az esetlegesen keletkező közbenső és záró hézagokat is töltsük ki ragasztóhabbal. 2 óra kötés után a lapokat rögzíthetjük mechanikus úton. Pincefal esetén legkésőbb 2 héten belül fel kell tölteni földdel a munkagödröt. Használat közben viseljünk védőkesztyűt, mert a hab erősen ragaszt és a megkötés után már csak mechanikus úton távolítható el.
3 750 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 5 000 Ft / 1 L
Cikkszám:065728
KÉSZLETEN
Kiszerelés
  • 750 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Poliuretán alapú, egykomponensű, hab. Könnyen, pillanatok alatt felhordható, gyorsan és erősen ragaszt, tartós és fagyálló. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Jó hőszigetelő, alaktartó, kitűnően tapad sokféle aljzatra, kivéve: szilikon, teflon, PE, PP. Hőállósága:- 40°C és + 80°C (rövid ideig + 120°C), kitölti az egyenetlenségeket.

Alkalmazási terület

  • polisztirol hőszigetelő lapok ragasztása, tömítése, akár bitumenes alapokra is párkányok
  • lépcsőlapok ragasztására is használható,
  • jól tapad betonra, falazatra, vakolatra, fára, fémre, OSB lapokra, gipszkartonra, bitumentartalmú rétegekre

Nem alkalmazható földfelszín alatt jelentkező talajvizes, illetve víznyomásnak kitett helyzetekben, nem tapad PE, PP, PTFE (teflon) és szilikon felületekhez. 

Felhasználás

A palackot fektetett helyzetben, vízszintesen rázzuk fel kb. 30-szor. A ragasztandó felület szélétől 2 cm-re húzzunk körbe egy 3 cm vastag habcsíkot, majd ha a felület mérete megengedi, a közepén még egyet hosszában. 1-3 perc után nyomjuk rá a ragasztandó felületre, igazítsuk el és biztosítsuk elmozdulás ellen. A hőszigetelő tábla ragasztása esetén az esetlegesen keletkező közbenső és záró hézagokat is töltsük ki ragasztóhabbal. 2 óra kötés után a lapokat rögzíthetjük mechanikus úton. Pincefal esetén legkésőbb 2 héten belül fel kell tölteni földdel a munkagödröt. Használat közben viseljünk védőkesztyűt, mert a hab erősen ragaszt és a megkötés után már csak mechanikus úton távolítható el.

Kiszerelés
  • 750 ml
Kiadósság38L kész hab
KültérIgen
BeltérIgen
Száradási időbőrképződés 8 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

672 db/rakl.

Cikkszám:065728
EAN kód5998517732864
Bruttó súly0.872 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Mester purhab