Mester Ragasztóhab pisztolyos 750ml

Mester-Ragasztohab-pisztolyos.jpg
Mester-Ragasztohab-pisztolyos.jpg
Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény hab. Könnyen, gyorsan felhordható és erősen ragaszt.  Kiadós, alaktartó, kiválóan hőszigetel. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Nedvességre reagáló hab. Feldolgozása kinyomópisztollyal történik.  Jól tapad zsír- és pormentes aljzatokon, kivéve: szilikon, teflon, polietilén.  Alkalmazási terület Polisztirol keményhab hőszigetelő lapok ragasztása és tömítése. Jól tapad betonra, falazatra, vakolatra, fára, fémre, bitumen alapú tömítőszalagokon és hidegbitumen rétegeken. Felhasználás A tapadó felületeknek tisztának, leválasztóanyagtól mentesnek, és teherbírónak kell lenniük. A port, zsírt, olajat és laza részeket el kell távolítani. A palackot vízszintesen rázzuk fel kb. 30-szor, majd tekerjük rá a pisztolyra. A tábla szélétől 2 cm-re húzzunk körben egy 3 cm vastag habcsíkot, majd a közepén még egyet hosszában. Az anyag a falra is felvihető. Nyomjuk erősen a falra, simítsuk el és védjük a lecsúszás ellen. Ügyeljünk arra, hogy az alatta lévő hőszigetelő lapok stabilan felfekvő felületet képezzenek. A keletkező közbenső és záró hézagokat is töltsük ki ragasztóhabbal. 2 óra kötés után a lapokat rögzíthetjük mechanikus úton. Pincefal esetén legkésőbb 2 héten belül fel kell tölteni földdel a felületet.
4 250 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 5 667 Ft / 1 L
Cikkszám:051306
KÉSZLETEN
Kiszerelés
  • 750 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény hab. Könnyen, gyorsan felhordható és erősen ragaszt.  Kiadós, alaktartó, kiválóan hőszigetel. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Nedvességre reagáló hab. Feldolgozása kinyomópisztollyal történik.  Jól tapad zsír- és pormentes aljzatokon, kivéve: szilikon, teflon, polietilén. 

Alkalmazási terület

  • Polisztirol keményhab hőszigetelő lapok ragasztása és tömítése.
  • Jól tapad betonra, falazatra, vakolatra, fára, fémre, bitumen alapú tömítőszalagokon és hidegbitumen rétegeken.

Felhasználás

A tapadó felületeknek tisztának, leválasztóanyagtól mentesnek, és teherbírónak kell lenniük. A port, zsírt, olajat és laza részeket el kell távolítani. A palackot vízszintesen rázzuk fel kb. 30-szor, majd tekerjük rá a pisztolyra. A tábla szélétől 2 cm-re húzzunk körben egy 3 cm vastag habcsíkot, majd a közepén még egyet hosszában. Az anyag a falra is felvihető. Nyomjuk erősen a falra, simítsuk el és védjük a lecsúszás ellen. Ügyeljünk arra, hogy az alatta lévő hőszigetelő lapok stabilan felfekvő felületet képezzenek. A keletkező közbenső és záró hézagokat is töltsük ki ragasztóhabbal. 2 óra kötés után a lapokat rögzíthetjük mechanikus úton. Pincefal esetén legkésőbb 2 héten belül fel kell tölteni földdel a felületet.

Kiszerelés
  • 750 ml
Kiadósság40L kész hab
KültérIgen
BeltérIgen
Száradási időbőrképződés 8-10 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

672 db/rakl.

Cikkszám:051306
EAN kód5998517732819
Bruttó súly0.844 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Mester purhab