Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Ne fúrj, csak ragassz!

Félted a csempét és fúrni sem szeretsz? Ezeket a fürdőszobai kiegészítőket csak ragasztani kell! Most szuper áron.

Adj új színt konyhádnak!

Ha konyhabútorod még jól funkcionál és csere helyett csak egy kis ráncfelvarrásra szorul, ez a költséghatékony megoldás! Ragyogó új színt és ellenálló felületet kapsz!

Barbecook grillszezon

Professzionális grill termékeink: a faszenestől az elektromos- és gázgrillen át, a külünleges füsthordós BBQ smoker sütésig.

Szúnyogok ellen

Elindult a szúnyoginvázió! Kiránduláshoz, teraszon borozáshoz, nyugodt alváshoz... mindenre van szúnyogellenes megoldásunk.

100% természetes

Biopin waxok, olajok és viaszok 100% természetes növényi olajból. Tartós és minőségi termékek nemcsak bútorra. Szívből ajánljuk!

Kiemelt ajánlatok

Blog

Konyhabútor felújítás festéssel

Konyhabútor felújítás festéssel

Konyhaszekrényed egyszerű és látványos megújítása a kezedben van. Jelentős költségmegtakarítást jelent és még szórakoztató is. Hogyan? Festéssel!

Tovább

Kedvencünk a terasz! Padló- és bútorápolás könnyedén

Kedvencünk a terasz! Padló- és bútorápolás könnyedén

A terasz a nyugalom szigete. Természetes, hogy szeretnénk hosszú ideig megőrizni a szépségét. Ehhez évente egy kis ápolásra is szükség van.

Tovább

Üzleteink

Üzleteinkről, szolgáltatásainkról, elérhetőségeinkről bővebben az alábbi felületekre kattintva olvashat.

Festék, vegyiáru, kertészeti cikkek szakáruháza

Üdvözölünk webáruházunkban! Webshopunkban minden szükséges terméket megtalálsz a felújításhoz, kertészkedéshez és egyéb ház körüli munkákhoz. Rendelj kényelmesen online, és élvezd a gyors és megbízható kiszállítási szolgáltatásunkat. Fedezd fel minőségi termékeinket és akcióinkat!

Széchenyi2020