BioComb Alga- és penész lemosó 1L

BioComb-Alga-es-penesz-lemoso-1L.jpg
BioComb-Alga-es-penesz-lemoso-1L.jpg
Alga, penész és egyéb szennyeződések biológiai megtisztítására. Tartósan megakadályozza az újabb algaszennyeződések kialakulását. A kezelés ajánlott 2-3 évente elvégezni, így a felület színe is tovább megmarad. Korhadásgátlót is tartalmaz. Használatával visszatér a felület eredeti színe és fénye. Milyen felületre használható? Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. homlokzatok, kerítések, kerti bútorok ill. minden algás és penészes felületre, ahol azonnali eredményt szeretnénk elérni. Kiadósság, hígítás Az Alga- és penész lemosó koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb (1:2 arányú) keverék is használható. 1 liter Alga- és penész lemosó koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 36 m² felület kezelésére elegendő.  Használata Az Alga- és penész lemosó oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Mindig egy kisebb felületet kezeljen le, majd kefével dörzsölje át. A szer felhordása után az algatenyészetek néhány óra alatt leszakadnak a felületről, ezt követően mossa le a felületet. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása hosszú ideig tart. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.  Letölthető  katalógus (pdf)
4 790 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 4 790 Ft / 1 db
Cikkszám:064759
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 5
  • 1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Alga, penész és egyéb szennyeződések biológiai megtisztítására. Tartósan megakadályozza az újabb algaszennyeződések kialakulását. A kezelés ajánlott 2-3 évente elvégezni, így a felület színe is tovább megmarad. Korhadásgátlót is tartalmaz. Használatával visszatér a felület eredeti színe és fénye.

Milyen felületre használható?

Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. homlokzatok, kerítések, kerti bútorok ill. minden algás és penészes felületre, ahol azonnali eredményt szeretnénk elérni.

Kiadósság, hígítás

Az Alga- és penész lemosó koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb (1:2 arányú) keverék is használható.
1 liter Alga- és penész lemosó koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 36 m² felület kezelésére elegendő. 

Használata

Az Alga- és penész lemosó oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Mindig egy kisebb felületet kezeljen le, majd kefével dörzsölje át. A szer felhordása után az algatenyészetek néhány óra alatt leszakadnak a felületről, ezt követően mossa le a felületet. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása hosszú ideig tart. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. 

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Maró
Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)36
Hígítás1:5 arányban
Tisztításlemosandó
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064759
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022494
Bruttó súly1.07 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2

Biocomb tiszta homlokzat