Csíráztató tál szitával

112113-redei-csiraztato-szita-uvegtal-1-uvegtal-1-szita.jpg
112113-redei-csiraztato-szita-uvegtal-1-uvegtal-1-szita.jpg
112113-redei-csiraztato-szita-uvegtal-image.jpg
Csíráztató szita és üvegtál csíranövények egyszerű neveléséhez, praktikus megoldást kínál a bio csíramagok termesztéséhez is.Hulladékszegény megoldás csírák otthoni nevelésére.Mosogatógépben tisztítható. A szita anyaga: PP polipropilén. A doboz tartalma: 1 db csíráztató szita 1 db üvegtál Méretei: Ø14 cm  8 cm magas Használata: Öblítés: a választott vetőmagból 1-1,5 teáskanállal oszlasd el egyenletesen a szitán, majd folyó víz alatt öbltísük le alaposan őket. Beáztatás: Töltsd fel az üveget a peremig vízzel és tedd bele a szitát a magokkal egy éjszakára. Figyelj rá, hogy a magok lebegjenek a víz tetején, hogy a kellő mennyiségű folyadékot magukba tudják szívni. Csíráztatás: A következő napokban a magok gyorsan elkezdenek csírázni, ilyenkor már nem kell, hogy a vízben álljanak, a kifejlődő kis gyökereik elegendő vizet tudnak felszívni. Az edényben lévő vizet minden nap cseréld és a magokat öblítsd át folyó víz alatt (általában napi kétszer, de ez függ az adott csíráztatni való magtól is).  Csírák elkészítése: A használt vetőmag fajától függően a csírázás 4-8 napig tarthat. Minél hosszabban állnak a csírák, annál lágyabb lesz az ízük.  A csíráztatott magok felhasználása rendkívül sokrétű, alkalmasak köretnek, de levesek vagy saláták alkotói is lehetnek.
3 350 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 350 Ft / 1 db
Cikkszám:112113
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Csíráztató szita és üvegtál csíranövények egyszerű neveléséhez, praktikus megoldást kínál a bio csíramagok termesztéséhez is.
Hulladékszegény megoldás csírák otthoni nevelésére.
Mosogatógépben tisztítható. 
A szita anyaga: PP polipropilén.

A doboz tartalma:

  • 1 db csíráztató szita
  • 1 db üvegtál

Méretei:

  • Ø14 cm 
  • 8 cm magas

Használata:

  • Öblítés: a választott vetőmagból 1-1,5 teáskanállal oszlasd el egyenletesen a szitán, majd folyó víz alatt öbltísük le alaposan őket.
  • Beáztatás: Töltsd fel az üveget a peremig vízzel és tedd bele a szitát a magokkal egy éjszakára. Figyelj rá, hogy a magok lebegjenek a víz tetején, hogy a kellő mennyiségű folyadékot magukba tudják szívni.
  • Csíráztatás: A következő napokban a magok gyorsan elkezdenek csírázni, ilyenkor már nem kell, hogy a vízben álljanak, a kifejlődő kis gyökereik elegendő vizet tudnak felszívni. Az edényben lévő vizet minden nap cseréld és a magokat öblítsd át folyó víz alatt (általában napi kétszer, de ez függ az adott csíráztatni való magtól is). 
  • Csírák elkészítése: A használt vetőmag fajától függően a csírázás 4-8 napig tarthat. Minél hosszabban állnak a csírák, annál lágyabb lesz az ízük. 

A csíráztatott magok felhasználása rendkívül sokrétű, alkalmasak köretnek, de levesek vagy saláták alkotói is lehetnek.

Cikkszám:112113
VTSZ szám70102000
EAN kód5999036843079
Bruttó súly0.667 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

csíráztató üvegedény